torsdag 9 juni 2011

Frammåt mot en ny helg!

Helgen som kommer verkar det hända väldigt mycket, ett telefonsamtal till Adam verkar mynna ut i ett fiske på tio-gradarn. Vi får hoppas på det bästa med vädret så känns det nästan som vad som helst kan hända där ute på djupena! Senaste fisket som blev av bärgade Adam den här fina långan på 18,2kg.Helgen som blir kommer också att bjuda på många göspremiärer, Bla Mjörn som släpper sitt gösförbud 10:e Juni. Två som ska dit är Uffe P som är med i teamet och även Stefan Jacobsson som är medlem i ghfk. Trollingen uteblir helt och det blir en helsatsning på det suveräna fiskesättet vertical jigging. Att det finns monstergösar i mjörn är väl inget att hymla om, ghfks klubbrekord som fångades just i mjörn förra året på 7,7kg.

En annan rolig händelse är att ghfk har klubbtur i sundet kommande helg. Detta vatten! Visst kan det finnas dagar som leverar 0 fiskar och allt känns väldigt hopplöst, men vilka superfiskar det ändå fångas där! Kummel, stor kungsfisk och mega fiskar av alla dess arter! Öresund levererar varje år några superfiskar!

Helgen som va, fantastiskt bad och sol väder! Fisket riktades på de fåtal karpar som lever i ett av "hemmavattnena". Mycket napp blev det, många fiskar också, men dock inga karpar. Blev ett himla springandes i natten med både sutare, brax och sarv som gillade de söta smakerna på boilisarna. Det mest drastiska som hände var ett gäng hästar som kom och bada mitt på dagen och de undra väl va det var för fåntratt som satt där och stirra på sina spön!


//PeterL

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar